Forside      Camping     Hytter    Pladsen     Turforslag     Kalender     Priser     Book     Kontakt     Find Vej
Fotogalleri
Pladskort
For børn
Reception/kiosk
Faciliteter

top

Klik på kort for større

Se luftfoto af hele pladsen

   
Pladsen

Rødvig Camping er for alle. Inddelingen i mindre sektioner giver både mulighed for fred og for fællesskab. Der er mange hensyn, der skal tages, og ved tildelig af pladser gør vi  meget for at finde det, der passer bedst til den enkelte familie. Børnefamilier pladseres helst i den ene ende af pladsen, og dem, der ønsker at høre græsset gro, tilbydes pladser i den anden del.

Internet

Vores trådløse internet er blevet opgraderet i maj 2015, så det nu dækker hele campingpladsen. Det er dog stadig en forbindelse med begrænset kapacitet, ikke til online TV eller streaming. Password til 1, 4, 12 eller 100 timer købes i informationen. Den tid, du køber kan bruges over flere dage, så husk at logge af når du er færdig.

 

Camping og hunde

Hunde er velkomne på Rødvig camping, blot de holdes i kort snor så snart de er udenfor jeres egen campingvogn eller hytte.

Hundene luftes udenfor pladsen, og man samler selvfølgelig op efter dem.
Ikke langt fra pladsen er der et dejligt område , hvor hundene kan få masser af motion og få krudtet af.


 

 

   
   

top

 

For Børn

Rødvig Camping har flere lege-områder. Sandkassen og prinsessetårnet er mest for de små. Trampolinen og klatrevæggen for de lidt større. Hoppepuden og fugleredegyngen udgør et godt samlingspunkt, og på minigolf-banen kan børn og voksne hygge sig sammen.

Der er også mulighed for et slag bordtennis.

Moon-cars er til fri afbenyttelse, med møntindkast. (Du får pengene tilbage, når moon-car'en sættes på plads.) 

Når sommeren melder sig åbner vores "swimmingpool". Her kan såvel børn som voksne få kølet sig, og få en lille svømmetur.

Den nærliggende strand er børnevenlig, og er sandstrand. Vandet er klart og rent. - og er du heldig, finder du måske en klump rav!

I skoleferien er der med jævne mellemrum lejrbål med snobrødsbagning for børn. Forældre må gerne hjælpe.

 

   
 

top

 
 Reception og Kiosk

I vores købmandsbutik har vi et lille udvalg af madvarer og andre fornødenheder, inkl. is, slik og kolde drikkevarer. Du kan få friskt morgenbrød på bestilling hele sæsonen. Aviser har vi hver dag i højsæsonen, ellers kun i weekends. 
Som en særlig service til de lette campister laver vi  morgenmadsbakker, med rund-stykker, ost marmelade og kaffe eller te.
Bestilles aftenen før inden kl. 18.

Vi fører også gas.

Butikken rummer også Informationen og diverse turistbrochurer, og vi hjælper gerne med råd og vejledning.  Når butikken lukker om aftenen, er der mulighed for check-in i kontoret ved bommen.

 

Både i butik og information kan man betale med danske kroner, euro, Visa-dankort og Visa-elektron.

Indcheckning campingenheder:
kl. 8-12 og 14-20.
Hytter: 14-20

Udcheckning campingenheder:
kl. 9-12 og 14-16.
Hytter: 9-11

 

   
 

top

 
Faciliteter

De 3 røde træhuse ca. midt på campingpladsen rummer fællesfaciliteterne. Her er en lille dagligstue med TV, overdækket terrasse og en grill til fri afbenyttelse. Desuden finder I et vaskeri og to køkkenafdelinger med ovn, mikrobølgeovn, gasblus og plads til opvask. Brug af gasblus og varmt vand er inkl. i overnatningsprisen.

Alle toilet og baderum er velholdte, og de handicapvenlige familiebaderum har også pusleplads til de små. Derudover har vi også separat puslerum og handicap toilet. Varmt vand i brusebadene er inkl. i overnatningsprisen.

I forbindelse med containerpladsen er der faciliteter til tømning af campingtoilet og spildevand og til vand påfyldning for autocampere.

 

 

 

 

 

 

 

 

top

 

             
   

 

     
 

Henny Pedersen og Per Raymond Jensen
Rødvig Camping - Højstrupvej 2A - 4673 Rødvig Stevns - Danmark


www.rodvigcamping.dk- +45 56506755 -info@rodvigcamping.dk

design2all