Pladsen

PLADSEN

 


PladsenRødvig Camping er for alle. Inddelingen i mindre sektioner giver både mulighed for fred og for fællesskab. Der er mange hensyn, der skal tages, og ved tildelig af pladser gør vi  meget for at finde det, der passer bedst til den enkelte familie. Børnefamilier pladseres helst i den ene ende af pladsen, og dem, der ønsker at høre græsset gro, tilbydes pladser i den anden del.


Internet


Vores trådløse internet er blevet opgraderet i juni 2019, så det nu dækker hele campingpladsen. Det er dog stadig en forbindelse med begrænset kapacitet, ikke til online TV eller streaming. Password til 1 time, 1 dag eller 1 uge købes i informationen. 


Camping og hunde
Hunde er velkomne på Rødvig camping, blot de holdes i kort snor så snart de er udenfor jeres egen campingvogn eller hytte.


Hundene luftes udenfor pladsen, og man samler selvfølgelig op efter dem.

Ikke langt fra pladsen er der et dejligt område , hvor hundene kan få masser af motion og få krudtet af.

For BørnRødvig Camping har flere lege-områder. Sandkassen, mini klatrevæggen og prinsessetårnet er mest for de små. Hoppepuden og fugleredegyngen udgør et godt samlingspunkt, og på minigolf-banen kan børn og voksne hygge sig sammen.


Der er også mulighed for et slag bordtennis.


Moon-cars er til fri afbenyttelse, dog med tidsbegrænsning, så alle børn kan få lov. Vi forventer at forældrene hjælper med dette.


Vi glæder os til i 2021  at åbne en ny og større legeplads med udfordringer til fysik og balance.  Fotoet er "modelfoto". Redskaberne bliver sat op i marts - april,


Den nærliggende strand er børnevenlig, og er sandstrand. Vandet er som regel klart og rent. - og er du heldig, finder du måske en klump rav!


I skoleferien er der med jævne mellemrum lejrbål med snobrødsbagning for børn. Forældre må gerne hjælpe.

Reception og KioskI vores købmandsbutik har vi et lille udvalg af madvarer og andre fornødenheder, inkl. is, slik og kolde drikkevarer. Du kan få friskt morgenbrød på bestilling hele sæsonen. Aviser har vi hver dag i højsæsonen, ellers kun i weekends.


Som en særlig service til de lette campister laver vi  morgenmadsbakker, med rund-stykker, ost marmelade og kaffe eller te. Bestilles aftenen før inden kl. 18. Vi fører også gas.


Butikken rummer også Informationen og diverse turistbrochurer, og vi hjælper gerne med råd og vejledning.  Når butikken lukker om aftenen, er der mulighed for check-in i kontoret ved bommen.


Både i butik og information kan man betale med danske kroner, euro, Visa-dankort og Visa-elektron.


Indcheckning campingenheder:

kl. 8-12 og 14-20.

Hytter: 14-20


Udcheckning campingenheder:

kl. 9-12 og 14-16.

Hytter: 9-11

FaciliteterDe 3 røde træhuse ca. midt på campingpladsen rummer fællesfaciliteterne. Her er en lille dagligstue med TV, overdækket terrasse og en grill til fri afbenyttelse. Desuden finder I et vaskeri og to køkkenafdelinger med ovn, mikrobølgeovn, gasblus og plads til opvask. Brug af gasblus og varmt vand er inkl. i overnatningsprisen.


Alle toilet og baderum er velholdte, og de handicapvenlige familiebaderum har også pusleplads til de små. Derudover har vi også separat puslerum og handicap toilet. Varmt vand i brusebadene er inkl. i overnatningsprisen.


I forbindelse med containerpladsen er der faciliteter til tømning af campingtoilet og spildevand og til vand påfyldning for autocampere.KLAR TIL AT BOOKE?

eller ring til os på telefon 20 17 07 18